Even voorstellen

Gelegen op een schitterende locatie nabij strand, duinen en een jachthaven bevindt zich het Restaurant Grand Café The Dutch Admirals. Ooit opgezet als een Yachtclub, tegenwoordig een gezellig Restaurant Grand Café waar iedereen welkom is.
Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje bij ons te komen nemen en om te genieten van het prachtige uitzicht over de Noordzee en de IJmuidense duinen. The Dutch Admirals heeft voor elk wat wils: een gezellige leestafel, een rustig restaurantgedeelte, maar ook een sfeervolle lounge, waar u kunt uitrusten na een stevige strandwandeling of een pittige overtocht. Maar natuurlijk kunt u ook plaatsnemen aan de in Engelse stijl ingerichte bar en luisteren naar de vele sterke verhalen die daar aan verteld worden! Met een zacht zeebriesje is het op warme dagen prima uit te houden op ons ruime terras.
U kunt bij ons heerlijk lunchen en dineren, maar ook voor een drankje of een tiptop verzorgde zakenlunch bent u aan het juiste adres. Waar kunt u beter uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeestje vieren dan in de warme entourage van The Dutch Admirals? Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Het beste

Na 25 jaar beroepsvisserij hoef je eigenaar Martin Rademakers niets meer te vertellen over vis. En dat is nu juist wat hij wel doet aan zijn gasten. Hij weet er alles van, koopt zelf iedere ochtend in de haven zijn vis in. Licht toe: "Op het vlak van kwaliteit en herkomst komt onze jarenlange ervaring in de visserij zeer goed van pas. Alleen het beste is goed genoeg voor onze gasten. Bij onze dagelijkse inkoop houden wij echter ook zoveel mogelijk rekening met onze verantwoordelijkheden aan de natuur. We gebruiken als leidraad de keurmerken MSC en FOS, die een waarborg vormen voor duurzame vis. Met milieuvriendelijk gevangen vis lever je een bijdrage aan een gezonde zee. Dat is het ons meer dan waard."

De keurmerken M.S.C. en F.O.S.

The Dutch Admirals gebruikt als leidraad de keurmerken M.S.C. en F.O.S. welke waarborgen zijn voor duurzame vis. Het keurmerk M.S.C. staat voor de afkorting Marine Stewardship Council, een onafhankelijke, internationale organisatie die zich inzet om de visstand in de wereldzeeën structureel te behouden. Er zijn 44 Nederlandse staandwantvissers (op tong) M.S.C.-gecertificeerd, wat inhoudt dat de tong milieubewust wordt gevangen, met het oog op goed beheer van de visstand. Uit IJmuiden hebben onder andere de IJm 1, de IJm 7 en de IJm 24 deze certificering. Het keurmerk F.O.S. staat voor de afkorting Friend of the Sea, een non-profit organisatie die het in stand houden van de diversiteit en de leefomgeving in de zee nastreeft.
De keurmerken F.O.S. en M.S.C. geven echter geen garantie over de kwaliteit van de vis. Herkomst, kwaliteit en duurzaamheid geven wel een meerwaarde. Op het vlak van kwaliteit en herkomst komt onze jarenlange ervaring in de visserij zeer goed van pas. Alleen het beste is goed genoeg voor de “Dutch”. Bij onze dagelijkse inkoop houden wij zoveel mogelijk rekening met het bovenstaande. The Dutch Admirals levert zo haar bijdrage met een zo groot mogelijk assortiment van milieuvriendelijk gevangen vis.

Openingstijden keuken:

(tot 1 september 2020)

Maandag: 17:00 - ± 21:00 (vanaf 18/05)
Dinsdag: 17:00 - ± 21:00 (vanaf 18/05)
Woensdag: 17:00 - ± 21:00 (vanaf 08/04)
Donderdag: 17:00 - ± 21:00 (vanaf 08/04)
Vrijdag: 17:00 - ± 21:00
Zaterdag: 12:00 - ± 21:00
Zondag: 12:00 - ± 21:00

Winter

Wij zijn in de winter van maandag tot en met donderdag alléén open op afspraak, voor een groep van tenminste 8 personen. Heeft u interesse om te reserveren, of zoekt u een locatie voor een feest of partij? Bel ons voor meer informatie of voor onze mooie tarieven.

In het laagseizoen, grofweg tussen november en maart, zijn wij alleen op afspraak open. Dat wil zeggen voor een reservering voor minimaal 25 personen. Voor een feestje, of een groepsdiner. Bel ons voor meer informatie en onze aantrekkelijke tarieven.

The Dutch Admirals

Adres en contactgegevens

Kennemerboulevard 510
1976 EM IJmuiden
Mob : 06-42804872
info@thedutchadmirals.nl
Website design: © 2014-2024, Mischa Rademakers